+381 63 820 6364

Viber

Kontaktirajte nas besplatnim pozivom
gde god da se nalazite!


Nemate Viber? Kliknite ovde

Napomena

Svaki od uređaja je namenjen između ostalog i radi preventive i pomoći prilikom PRAVA NA VAŠU INFORMISANOST te samim tim i utvrđivanja činjenica na koje sumnjate, a samo u domenu sopstvenog privatnog poseda (pronevera Vaših zaposlenih, sprečavanje raznih loših postupaka Vaše dece i sl.) te na taj način uspešnog i efikasnog uočavanja i rešavanja malih i velikih problema i nedoumica sa kojima se svi danas suočavamo. Ukoliko se koristi u neke nelegalne svrhe prodavac ne snosi nikakvu odgovornost. Takođe nas možete kontaktirati za dobijanje preporuka stručnih privatnih detektivskih agencija koje pružaju razne usluge u sklopu svog posla ukoliko procenite da je to neophodno.

O nama

          INFORMACIJA - kaže se da je odmah posle zdravlja nešto najvrednije na svetu.. Zašto?


        Možda konkretno u Vašem slučaju baš zato što je došlo vreme kada sve manje imate poverenja u Vašeg bračnog saputnika, partnera, poslovnog saradnika, Vaše dete, pa se sada verovatno zato i nalazite ovde…

          Jedan od najtraženijih artikala je program za prisluškivanje mobilnog telefona i praćenje kompletnog rada na njemu (SMS poruka, poziva, slušanja okruženja telefona, lociranje, dobijanje svih tekstova i slika sa facebook-a, viber-a, skype-a, msn-a kao i svih sajtova) a koji će koristiti osoba kojoj poklonite taj telefon. Sve te podatke dobijate na Vaš telefon ili e-mail.

          Preduslov da bi se program mogao instalirati u telefon je da taj model ima operativni sistem Symbian, Android, iPhone ili Blackberry i iz te grupe telefona program se može instalirati u preko 90% modela. Jedino kod nas možete naići na najbrži i najsigurniji način dobijanja programa (putem e-mail-a) kao i instrukcija o načinu instalacije programa, a takođe u većini gradova u Srbiji i ex YU će naši saradnici na terenu moći da se nađu lično sa Vama i izvrše Vam instalaciju programa u bilo kom vremenskom periodu. Možete nas kontaktirati 24h dnevno preko skype-a, vibera, facebook-a i ukoliko želite još ovog trenutka odmah dobiti ekspresnu informaciju i uputstva o načinu instalacije programa, (za skype i facebook naše korisničko ime je: balkanskispijun007 ili za viber dodajte u imeniku broj telefona: +381638206364 pa nam pošaljite pitanje i dobićete istog trenutka odgovor).

          Tek kada se uverite da program radi sve ovo što je gore navedeno (maksimum nakon 3 dana koliko traje besplatna probna verzija programa) Vi ćete nam se javiti ukoliko želite kupiti program i mi ćemo Vam produžiti licencu na godinu dana, a ukoliko želite produženje svake naredne godine je 50€. Većina klijenata za godinu dana dođe do neophodnih informacija.

          Ovaj vid saradnje na ovom polju se u svetu pokazao kao najefikasniji te se kao takav i praktikuje u većini razvijenih zemalja, jer ovim pristupom rada dobijate najpre na kooperativnosti i brzini, kao i na diskreciji.
Na žalost, naići ćete na sajtove gde će baš o ovom našem efikasnom pristupu pisati kako je on loš i da je, navodno, najsigurnije kupiti kod njih u radnji program lično, što je, složićete se, maksimalno neefikasno, a o diskreciji ni traga. Ovo nije neki odevni predmet koji trebate pre kupovine probati i videti i otići lično po njega.

          Ovde je u pitanju program za čiji ćete se rad uveriti nakon same instalacije i probe u praksi-gde god se Vi nalazili, u kući, na poslu, i u bilo kojoj zemlji, pa kada vidite kako program funkcioniše i ako budete zadovoljni radom istog on će raditi i narednih godinu dana potpuno isto tako da je time otklonjena svaka sumnja u sam rad i način dostavljanja programa. Kod tih prodavaca ćete takođe naići na bukvalno duplo veću cenu za potpuno isti program jer im je nabavna cena veća, s obzirom da ga većina kupuje od nas pa se moraju i oni naravno ugraditi sa cenom, ali je najveći problem što se takvi prodavci (uglavnom novopečeni) ponesu krajnje neprofesionalno i amaterski u svom poslu pišući neistine o nama i našem načinu rada na terenu u kome zaista nema ni jedne trunke nečega što bi bilo povod za tako nešto (sem što je ovaj način rada na terenu dosta teži, ali zato kud i kamo efikasniji nego čekati da klijent dođe za ovako nešto u radnju, a da pri tom recimo želi diskreciju ili je dosta udaljen itd)... Jedno je sigurno-smeta im naš uspeh u ovom poslu jer imamo najpovoljniju cenu i najbolju logistiku u ovom poslu, a taj njihov način “poslovanja” je njihova predslika i pokazatelj koliko su oni “profesionalni” u ovom poslu.

          Takođe, što se tiče uređaja koje ćete videti u našoj ponudi, a koji su po najpristupačnijim cenama, kod drugih su bar po duplo većoj ceni pa se i o tome piše kako su to loši uređaji zbog cene i sl. a pri tom se radi o potpuno istim uređajima koje i oni prodaju. Razlika je samo u tome što ćete na većini sajtova nailaziti na pompezne reči hvale istih tipa: ultra, mega, giga, forenzika, specijalni uređaji, pravi programi i sl. ili na šljašteće sajtove pune reklama, ilustracija, klipova i lažnih poruka klijenata punih hvalospeva o toj firmi.. pokazatelj za naš opravdani uspeh su dve decenije rada sa ljudima i kvalitet usluga, a tog slogana se držimo od prvog dana… i dan danas.