+381 63 820 6364

Viber

Kontaktirajte nas besplatnim pozivom
gde god da se nalazite!


Nemate Viber? Kliknite ovde

Napomena

Svaki od uređaja je namenjen između ostalog i radi preventive i pomoći prilikom PRAVA NA VAŠU INFORMISANOST te samim tim i utvrđivanja činjenica na koje sumnjate, a samo u domenu sopstvenog privatnog poseda (pronevera Vaših zaposlenih, sprečavanje raznih loših postupaka Vaše dece i sl.) te na taj način uspešnog i efikasnog uočavanja i rešavanja malih i velikih problema i nedoumica sa kojima se svi danas suočavamo. Ukoliko se koristi u neke nelegalne svrhe prodavac ne snosi nikakvu odgovornost. Takođe nas možete kontaktirati za dobijanje preporuka stručnih privatnih detektivskih agencija koje pružaju razne usluge u sklopu svog posla ukoliko procenite da je to neophodno.

Programi

Besplatni programi koji će Vam omogućiti lakši rad i pojednostaviti korišćenje naših proizvoda

 

Skype

Skype

Preuzmite Skype

Razgovarajte sa drugim osobama preko Skype, bilo gde u svetu, besplatno.
Besplatni video i audio pozivi, kao i besplatne poruke.

 

Aimp

AIMP

Preuzmite Aimp

Reprodukcija različitih formata: .CDA, .AAC, .AC3, .APE, .DTS, .FLAC, .IT, .MIDI, .MO3, .MOD, .M4A, .M4B, .MP1, .MP2, .MP3, .MPC, .MTM, .OFR, .OGG, .OPUS, .RMI, .S3M, .SPX, .TAK, .TTA, .UMX, .WAV, .WMA, .WV, .XM

Viber

Viber

Preuzmite Viber

Obavite besplatne pozive i pošaljite besplatne poruke na bilo koji uređaj na koji je instaliran Viber, na bilo koju mrežu! Sve što Vam treba je INTERNET (LAN, 3G ili WiFi konekcija) i možete se povezati sa drugim Viber korisnicima bilo gde!